Ajánlások (testimonialok) gyűjtése nyereményekkel!

Írta: NetMasters

2017.09.19.

Mindenki tisztában van vele manapság, hogy mennyire erősíti a bizalmat, ha egy weboldalon található minél több, de persze releváns ajánlás. Többnyire mindkét félnek win-win szituáció a dolog, s akár egymást is erősítik ezek a hivatkozások.

Mivel hamarosan megújul kicsit a weboldalunk, illetve ti is kérdezgetitek, hogy a közeljövőben lehet-e valamit nálunk játszani és nyerni, ezért úgy döntöttünk, hogy összekötjük a kellemest a hasznossal, és egyben megszervezzük a kettőt.

 

Tehát akkor lássuk a feltételeket, a teendőket és a nyereményeket.

 

Feltételek:
Mivel ezt a játék az ügyfeleinknek szól, ezért legalább 1 élő megrendelésnek kell lennie nálunk. (Ez lehet persze olcsóbb szolgáltatás is, akár egy domain, vagy egy tárhely is!)
Fényképes, minimum egy-két mondatos ajánlást szeretnénk. Hosszabb szöveg, hivatkozási link vagy részletesebb írás (pl: Hogyan változott az online megjelenésed?; Kinek segíthetnénk még?; Mi tetszett a legjobban?; Mit emelnél ki? stb.) előnyt jelent!

Beérkezési határidő: 2017.11.13-án éjfélig.

 


 

Teendők:
A fenti határidőig e-mailt kellene küldeni az info kukac netmasters.hu címre, csatolva egy legalább közepes minőségű fényképet és a már említett min. 1-2 mondatnyi szöveget.
A levél tárgya legyen “Ajánlás”

Továbbá tegyetek bele legyetek kedvesek kapcsolati adatokat:

Név, a képviselt oldal és a beosztás
Postai cím
Telefonszám
E-mail cím (ha nem egyezik meg azzal amiről külditek!)

 


 

Mivel szeretnénk valamilyen formában honorálni a segítségeteket és a munkátokat, ezért az alábbiakat tudjuk felajánlani cserébe:

 

Fődíj: 1 db szürke Apple Ipod Shuffle zenelejátszó

 

Mindenki aki ajánlást küld kap 1 db .eu domain nevet ingyenesen!

 

Ezen felül kisorsoljuk még az alábbiakat a beküldők között:

 

  • 1 db ingyenes egy éves szolgáltatás hosszabbítást
  • 3 db Kontent magazin előfizetés
  • 6 db üzleti könyvet (külön nyeremények):
  • 3 db díszdobozos USB Flash drive-ot
  • 3 db reklám-ajándékokat tartalmazó csomagot (poharak, nyakba akasztók, játékok, naptárak, tollak, jegyzetfüzetek stb.)

 

A nyertesek nevét ezt a posztot frissítve is nyilvánosságra hozzuk, illetve a megadott kapcsolati adatokon fogjuk őket keresni. Budapesten és pár nagyobb vidéki városban (Debrecen, Szolnok, Szeged stb.) személyesen, míg távolabb lévő helyekre postán fogjuk eljuttatni a nyereményeket.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

 

 

 

 

 

Olvasd el ezeket is:

Kommenteld meg jól:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..