KULCSRAKÉSZ

LANDING PAGE

KIVITELEZÉS

Az árbevétel mindig a landing page-eden születik meg… vagy pusztul el.

Mi is tulajdonképpen a landing page (avagy érkeztető oldal)?

A kampányod utolsó lépése: Itt dől el, sikerül-e a minőségi leadeket konvertálni, hogy volt-e értelme befektetni az e-mail-marketingbe, hogy a socialből vagy PPC-ből átterelt látogatók pénzt is hagynak-e nálad.

Nem elég

PEDIG AZT MONDJÁK, HOGY IGEN

Ha próbáltál már weboldalon bármit eladni, akkor pontosan tudod, hogy ez így van. Értékesíteni nehéz. Ha egyszerű volna, akkor most nem olvasnád ezt az oldalt. Ha egyszerű volna, akkor minden cég milliárdos lenne már. Az árbevétel mindig a landing page-eden születik meg… vagy pusztul el.

Egyre több marketinges tanulja meg a saját kárán, hogy a SEO nem elég.
A retargeting nem elég.
A legújabb szoftver nem elég.

Ezek kiváló eszközök, de önmagukban nem növelnek árbevételt. Az ügyfeled a landing page-eden vásárol. És ha az oldalad nem meggyőző, akkor a kampányod megbukik.

TÉVHITEK A TÖBBSÉGNÉL

TOVÁBBMEGYEK

A szomorú igazság az, hogy a landing page-ek többsége alig vagy egyáltalán nem konvertál.

Nem elég meggyőző.
Nem jó a felépítés.
Rossz a célkonverzió.
Rossz a gomb.
Rossz az űrlap.

Rossz minden…

Mit tudunk mi?

“A KIVITELEZŐ EGYBEN JÓ MARKETINGES IS, BESZÉLI AZ ÜGYFÉL NYEVÉT”

Mi ebben hiszünk. A párbeszédben. Közös ötletelés és megvalósítás. Nem robot módjára készítjük a számunkra leadott anyagot, hanem megfogalmazzuk neked azokat a meglátásokat, amik javítják a konverziót.

Teljes kivitelezést vállalunk. Nem kell külön grafikushoz, programozóhoz és PPC szakihoz futnod.

Nem hagyunk magadra a landing elkészülte után sem. Sőt a kifizetés után sem.

Az év 365 napján 0-24 órában elérhetőek vagyunk, privát telefonszámainkon és e-mail-címeinken.

A landing minden egyes eleme jogtiszta. Nem egy összeollózott plágium.

“Vállalkozói képzésünkhöz szerettem volna egy profi landing oldalt, olyat, mint ami a “nagyoknak” van. Több helyről is kértem ajánlatot, és ár-értékarányban a NetMasters adta a legjobbat, pontosan részletezve, mit kapok és mennyiért és milyen vállalási idővel. A munkát tökéletes minőségben kaptam meg, az ígért határidőre, nagyon büszke vagyok rá, hogy már nekem is van profi landing oldalam! ?. Köszönöm Tamás!”

Szilágyi Anita

KATA Tanoda

“Cégünk egy hajóképzéssel foglalkozó weblapot szeretett volna. Mivel más landingeken is dolgoztunk már együtt a NetMasters céggel így kézenfekvő volt, hogy őket kérjük meg az újabb kivitelezésére is. Összeszedtük a szöveges tartalmat és pár képet, és egy menüsort. Majd rövid egyeztetés után átadtuk az anyagot Tamásnak. 3 nap alatt el is készült 2 verzió. Amiből kiválasztottuk a számunkra megnyerőt. Így 4 nap alatt már működött is az oldal. Köszönjük a gyors és szakszerű munkát. Csak így tovább!”

Csákó Zoltán

“Vállalkozói képzésünk landing oldalának a készítésével bíztuk meg Tamást, és a Netmasters csapatát. A kész szöveg átadását követően gyors, és professzionális szolgáltatást nyújtottak. Fontos volt, hogy minden, a weboldal elkészítésével kapcsolatos technikai dolgot egy kézben tudjunk, ne több szolgáltatóval kelljen tartanunk a kapcsolatot. Tamáséknál ez tökéletesen működött: a domain-foglalástól kezdve, az oldal elkészítését, és beüzemelését gyorsan és hibamentesen csinálták meg. Másoknak is jó szívvel ajánlom őket!”

Vuray György

Vállalkozás Okosan

landinget készítünk évente

éve készítünk landingeket

éve készítünk weboldalakat

éve üzemeltetünk weboldalakat

mit kapsz tőlünk?

A tervezéstől a dizájnon át az értékesítési szövegírásig mindent megkapsz tőlünk, vagy a partnereinktől, hogy a következő landing page-ed konverziója elsöprően magas legyen.

Gondolj bele, hogy mekkora büszkeséggel töltene el téged, ha az analitikában látnál egy 5%-os saleskonverziót. Minden marketinges ismeri azt az eufóriával felérő érzést, amit egy sikeres kampány okoz. (1-2%-os saleskonverzió már jónak számít!)

14 + 7 =

Segíthetünk megcsinálni a milliókat hozó landingedet

Ha szeretnéd landing page-ed kivitelezését profik kezébe adni, akkor keress meg minket! Így végre foglalkozhatsz azzal, amihez a legjobban értesz.

Segíthetünk megcsinálni a milliókat hozó landingedet

Ha szeretnéd landing page-ed kivitelezését profik kezébe adni, akkor keress meg minket! Így végre foglalkozhatsz azzal, amihez a legjobban értesz.

15 + 9 =