Domain szinte azonnal.
Néhány perc alatt igényelhetsz magyar vagy nemzetközi domaint.

Domain név ellenőrzés és megrendelés

Ilyen egyszerűen lehet domained…

Ellenőrizd!
Van egy jó ötleted? Ellenőrizd gyorsan, hogy szabad-e a domain! Lehet az .hu, .com vagy bármelyik másik végződés. Ha nem jártál sikerrel, ne csüggedj, próbálj meg egy másikat!
Foglald le!
Ha szabad a domain, amit kinéztél, ellenőrzés után kattints a Foglalás gombra! Ezzel a domain bekerül a kosaradba. Ne feledd, hogy ezzel még nem a tiéd a domain, folytasd tovább a rendelést!
Rendeld meg!
Menj végig a rendelés folyamatán, és kövesd az útmutatónkat! Amint beérkezett hozzánk a domain díja, akár pár óra múlva tiéd is lehet a kiválasztott domain!
Hivatalos domain regisztrátorként 1 munkanapon belüli ügyintézéssel vállaljuk bármilyen .hu és nemzetközi domain regisztrációját, átregisztrációját, karbantartását. A .HU domain regisztráció 2 évre szól, a további végződések 1 évre.

Business One

a költségtakarékos, újoncoknak

12.573 Ft /év
Ha új vagy a témában, csak most ismerkedsz a lehetőségekkel, és költségtakarékos megoldást keresel, akkor válaszd a Business One kezdőcsomagot! Ha később kinövöd, bármikor tudod bővíteni plusz szolgáltatásokkal.

Business Premium

az optimális kedvenc

31.623 Ft /év
Ha gyors és optimális megoldást szeretnél, válaszd a Business Premium csomagot, amely ügyfeleink kedvence. Egy magyar és egy európai domaint is regisztrálhatsz hozzá ingyenesen, a 25 GB-os tárhelykapacitás pedig egy ideig biztos elég lesz.

Business VIPBusiness VIP

kompromisszumok nélkül

57.023 Ft /év
Amennyiben teljes kényelemre vágysz, és nem szeretnél korlátokat, akkor számodra hoztuk létre a Business VIP csomagunkat. Dőlj hátra és élvezd a kényelmet. Levesszük a terheket a válladról, hogy csak az üzletre kelljen figyelned!
Az árak magyar forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.