Rólunk

Itt megtalalálod az otthonod

Itt megtalálod az otthonod.

Üzletet, brandet, márkát építenél. Kell egy weboldal, ahol bemutatod a terméked és szolgáltatásod, ahol közzéteszed a tartalmaid, ahol rád talál a közönséged.

Mindenkinek van egy jó megoldásunk.

Több ezer kisvállalkozónak adunk folyamatosan biztos hátteret, ahol az üzlete növekedhet, fejlődhet és biztonságban tudja adatait, miközben gondtalanul kommunikál a közönségével.

Többszáz fős hálózatokat üzemeltetünk nagyvállalatoknak, ahol így minden alkalmazott a hierarchia minden szintjén zökkenőmentesen dolgozhat együtt.

A veszélyhelyzet első hetében középiskolák több ezer tanulójának építettünk ki napok alatt iskolai távoktatási hálózatokat.

És a minőségben nálunk nincs különbség nagyvállalati rendszer vagy személyes honlap között.

Megérdemled, hogy ne az IT-vel kelljen foglalkoznod.

Az időd drága, a szaktudásod értékes. Foglalkozz azzal, amivel szeretsz és amihez a legjobban értesz, – itt megtalálod a biztos hátteret ahhoz, hogy más miatt ne kelljen aggódnod. A domained regisztrálásától akár az oldalad felépítéséig veled vagyunk.

Foglalkozz a céged irányításával!

Készíts tartalmat a közönségednek!

Fejleszd a terméked!

Töltsd az időd a családdal!

Sétáltasd meg a kutyát!

Ezalatt mi elvégezzük a munkát, hogy a rendszered akkor is tökéletesen működjön, ha nem figyeled állandóan.

Mit kapsz a Netmasterstől?

Szakmai segítséget minden lépésben közvetlenül tőlünk: szakiktól, akiknek a szenvedélye a hoszting, és lelkesen igazítanak el téged minden területén.

A domain nevedet, 2000+ lehetséges végződéssel. Az ötlet a tiéd, a felelősség azért, hogy ez így is maradjon, a miénk.

Korlátlanul és percek alatt bővíthető tárhelyet, hogy mindig kényelmesen elférj, folyamatosan felügyelt VPS-t vagy akár dedikált szervert.

Mindennapi nyugalmat, mert a gépeket folyamatosan felügyeljük, az adataidat mentjük, a kíváncsi behatolókat lepattintjuk. És ezt neked észre sem kell venned.

És minden mást, ami segít az üzleted vagy épp személyes oldalad beindításában.

Ha pedig valamire nem találsz választ az oldalon, írj gyorsan egy levelet, a kollégák folyamatosan figyelik az inboxot és mindig személyesen válaszolnak!