Tárhely költöztetés
Fejfájás nélkül.
Problémamentes tárhely költöztetés

A költözés nyűgjét és sokkját csillapítjuk. A legtöbb problémát az okozza, hogy a költöztetéshez szükség lenne az eredeti honlapkészítőre (akit vagy elérsz, vagy nem).

Ha megvannak a szükséges belépési adatok, akkor megoldjuk a költöztetést. Nem ijedünk meg semmilyen tartalomkezelő rendszertől.

“Nincsenek meg a belépési adatok”
Akkor is vállaljuk a költöztetést, ha a fejlesztőt nem tudod elérni, és semmilyen adatod nincs meg. Lassabb lesz a folyamat ugyan, de megoldjuk ezt is.
A költöztetés menete

Először lemásoljuk a fájlokat (ha WP vagy Joomla fut, akkor ez egyszerűbb), majd áthozzuk az adatokat és beállítjuk a szervert. Ha az új tárhelyről is jól fut a honlap, akkor minden átirányítást beállítunk, a régi tárhelyet pedig lekapcsolhatod.

Igény esetén a levelezésedet is átvesszük (és a meglévő leveleket átmentjük).

Mindez azt jelenti, hogy a költöztetést úgy oldjuk meg, hogy közben a honlapod végig elérhető marad.

Űrlap

Tudod-e a hozzáféréseket az oldaladhoz? (FTP, tárhely szolgáltató, weboldal admin felület)

3 + 14 =

Számolj rá 15-30 napot
A legtöbb költöztetést villámgyorsan elintézzük, de előfordulhatnak időigényesebb folyamatok. Ne hagyd az utolsó pillanatra.

TETSZIK?

Akkor válassz egy tárhely csomagot azzal a megnyugtató tudattal, hogy a költözésed problémamentes lesz.

Business One

a költségtakarékos, újoncoknak

12.573 Ft /év
Ha új vagy a témában, csak most ismerkedsz a lehetőségekkel, és költségtakarékos megoldást keresel, akkor válaszd a Business One kezdőcsomagot! Ha később kinövöd, bármikor tudod bővíteni plusz szolgáltatásokkal.

Business Premium

az optimális kedvenc

31.623 Ft /év
Ha gyors és optimális megoldást szeretnél, válaszd a Business Premium csomagot, amely ügyfeleink kedvence. Egy magyar és egy európai domaint is regisztrálhatsz hozzá ingyenesen, a 25 GB-os tárhelykapacitás pedig egy ideig biztos elég lesz.

Business VIPBusiness VIP

kompromisszumok nélkül

57.023 Ft /év
Amennyiben teljes kényelemre vágysz, és nem szeretnél korlátokat, akkor számodra hoztuk létre a Business VIP csomagunkat. Dőlj hátra és élvezd a kényelmet. Levesszük a terheket a válladról, hogy csak az üzletre kelljen figyelned!