Domain átkérések egyszerűen.
Ha más szolgáltatónál van domained, de át szeretnéd hozni hozzánk, ezt könnyen és gyorsan megoldjuk neked.

Domain név ellenőrzés és megrendelés

Nemzetközi domainnél
Ez a legegyszerűbb. Autentikációs kódot kérünk és feloldjuk a lockot, ez percek és másodpercek kérdése.
Elektronikus regisztrációval még egyszerűbb.
Ehhez nem kell papír és intézni tudjuk neked. A tárhelyed admin felületén látni fogod az elektronikus regisztrációs lehetőségeidet.
Magyar domainnél

A kötelező papírozgatást elintézzük helyetted. A szolgáltatóváltást az Internet Szolgáltatók Tanácsa bírálja el, munkanapokon 8-18 óra között intézik aktívan (addig meg az átvételi igényeket gyűjtik).

Akkor kerül át a domained, ha az ISZT-s admin jóváhagyta. Kérhetsz akár csoportos átkérést is (egy körben minden domainedet áthozod).

Megúszhatatlan a papírmunka, de elintézzük neked a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben.

Mire figyelj regisztrátorváltásnál?
Az alábbi résszel nem leszünk népszerűek a domain szakmában, de muszáj tudnod, hogy mire kell figyelned.
Típusprobléma, hogy az új szerveren nincs beállított DNS. A hazai átkérési folyamat itt megakad.
Lassan frissül a szerver. A DNS szerverek jellegzetességéből adódóan pár napig előfordulhat, hogy a régi tárhely is kell, nem elég az új, mert nem frissült még be, s nem mindenkinél mutat a világon egyforma helyre. Mi a magunk részéről nagyon alacsony zónaidőt használunk.
A tulajcég eljárás alatt van (felszámolás, végelszámolás, eladás stb), ezért az ISZT ellenőrzésen nem megy át. Jó időzítéssel így is meg tudjuk szerezni a domaint.
Perlik a domaint. Ilyenkor erre specializálódott ügyvédi partnerünk segít a regisztrációs vagy átvételi kérelmedet elintézni.
Bezavar a feltételes használat. A domaint aznaptól használhatod már, de 8 napig ideiglenes státuszt kap, utána véglegesedik.