A legjobb végződések egyike: .eu domain
Néhány perc alatt igényelhetsz domaint.

.EU Domain név ellenőrzés és megrendelés

.eu domainnel kitűnhetsz konkurenseid közül, hiszen itthon még mindig a .hu a legelterjedtebb. Ha többnyelvű weboldalt tervezel, akkor a .eu ideális.

Ráadásul a „legüzletibb” domainnek tartják, mert az ilyen címek 37,8%-án üzleti tartalom van.

Ilyen egyszerűen lehet .EU domained…

Ellenőrizd!
Van egy jó ötleted? Ellenőrizd gyorsan, hogy szabad-e a domain! Lehet az .hu, .com vagy bármelyik másik végződés. Ha nem jártál sikerrel, ne csüggedj, próbálj meg egy másikat!
Foglald le!
Ha szabad a domain, amit kinéztél, ellenőrzés után kattints a Foglalás gombra! Ezzel a domain bekerül a kosaradba. Ne feledd, hogy ezzel még nem a tiéd a domain, folytasd tovább a rendelést!
Rendeld meg!
Menj végig a rendelés folyamatán, és kövesd az útmutatónkat! Amint beérkezett hozzánk a domain díja, akár pár óra múlva tiéd is lehet a kiválasztott domain!
Hivatalos domain regisztrátorként 1 munkanapon belüli ügyintézéssel vállaljuk bármilyen .hu és nemzetközi domain regisztrációját, átregisztrációját, karbantartását. A .HU domain regisztráció 2 évre szól, a további végződések 1 évre.
Domain. Azonnal.
A .eu domainek a regisztráció után azonnal élnek: ha ma kérsz egy .eu domaint, este már töltheted is fel a weboldaladat.
A legüzletibb domain
Az EURid felmérése szerint a .eu domainek 37,8%-án üzleti tartalom van. Ezzel a .eu magasan a legerősebbüzleti domain (a .com és .biz domaineknél csak 30,5% az üzleti oldalak aránya).
A neten is Európa közepén
Ha külföldi partnerekkel dolgozol, ők nagyra értékelik a .eu-s domaint – Európában a .eu jó értelemben vett divat. És ezzel is jelzed, hogy elhivatott vagy az export és az európaiságod mellett.

Minderre egy .com vagy .net-es domain nem képes, mert az túl nemzetközi.

Keresőoptimalizálási előny
A Google a lokális európai keresésekre előrébb rangsorolja a .eu weboldalad, mint mondjuk egy Dél-Amerikában bejegyzett .com-os oldalt. Ha a multinacionális cégednek multinacionális konkurensei vannak, akkor ez egy határozott versenyelőny, amellyel az európai piacokat könnyebben szerezheted meg.
Papírmunka nélkül is regisztrálhatsz
A .eu domain regisztrációja nagyon egyszerű és kényelmes, elektronikusan is megteheted. Nincs szükség sem magán-, sem céges okiratokra.
Kék óceán
Mindössze 45 000 magyar tulajdonú .eu domaint regisztráltak be eddig, a legtöbb név pedig még szabad. Összehasonlítva: .hu domainből 2016. április elsején 682 812 van.
Egyszerű és biztonságos fizetés
A .hu domaint évente kell fizetni és meghosszabbítani, míg a .eu domainnel könnyen tervezhetsz előre. Ha úgy kényelmes, akkor regisztráld és fizesd ki 5 évre előre, és akkor 5 évig biztosan nem kell a domain adminisztrációjával foglalkoznod. (Ráadásul kedvezményt is adunk, ha hosszú időre kötöd le a domained.)
Kérj .eu domaint kedvezményesen
Hivatalos .eu regisztrátorok vagyunk és folyamatosan kapjuk a kedvezményeket. Ezeket átadjuk neked.