Már tudjuk, mi a véleményetek rólunk…

Írta: Görbe Roland

2021.04.19.

És őszintén, meg vagyunk hatódva.

Nemrég arra kértük partnereinket, hogy röviden, néhány szóban írják le, mit gondolnak a NetMasters csapatáról, szolgáltatásáról, általában rólunk.

Tettük ezt azért, mert néha hátra kell egyet-kettőt lépned, hogy lásd, miben tudsz még fejlődni, javulni. Belülről ez nem mindig világos – kell, hogy megkérdezd azokat, akikkel együtt dolgozol.

Azt nem is sejtettük, hogy milyen válaszokat fogunk kapni – pláne, hogy milyen mennyiségben.


Álljon itt csak néhány vélemény…

“Nagyon örülök, hogy a tárhelyemet átköltöztettem a NetMastershez. Féltem, hogy a domain és tárhely költöztetés problémákat okoz e-mail fiókjaimban, weblapjaimnál, de a NetMasters szakemberei által profin, magabiztosan észrevétlenül megtörtént a költöztetés, e-mail fiókok működnek, régi levelek megvannak, a tárhely gyorsasága kiváló. Egy dolog bosszant, miért nem hamarabb váltottam?”

Szabó András, Tonerforrás Irodatechnika

“A NetMastersnél vagyok már jó egy éve és bármikor segítségre volt szükségem készségesen segítettek. Volt hogy egy weblap költöztetésnél egy nap többször is hívogattam őket (először csináltam) és mindig türelmesen válaszolt az ügyfélszolgálatos, hasznos tanácsokkal ellátva. A honlap jól működik és az alapbeállításokat is maguktól előre megcsinálják, nem is kell külön kérni őket.”

Veres Dániel, HunFun.hu

“Egyszerűen jók, olyan szolgáltatást nyújtanak, amire biztosan alapozhatok. Bármikor hívom őket, felveszik a telefont, vagy visszahívnak. Talán 1x volt kimaradás a 3 év alatt, amióta náluk van a weboldalunk, de azonnal tájékoztattak, és talán néhány percig tartott. A felmerülő problémák esetén extra gyorsan kaptunk segítséget. Ha neked is fontos az elérhetőség és a kommunikáció, válaszd őket. Jó szívvel ajánlom a Netmasters csapatát.”

Mikola Júlia, Bringaszervíz

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással. Bármikor kereshetőek, segítőkészek vagytok, gyorsan reagáltok. Amikor hirtelen a sokszorosára ugrott az oldalunk terhelése észre sem vettük, figyeltek és gyorsan léptetek. Köszönjük!

Kulcsár-Máth Diána, winklerrobert.hu

„A Netmasters support 10/10, a maximális segítséget kaptam Tőlük, bármi problémám volt. És hétvégén is reagálnak, ha tüzet kell oltani. Csak ajánlani tudom Őket, nagyon szimpatikus csapat”.

Péter Kata, kooplab.hu

… és mindez csak egy rövid válogatás, csepp a tengerben abból, amit kaptunk tőletek.

És akkor ezzel a lendülettel nézzük azt is, kik nyertek azzal, hogy véleményt mondtak rólunk!

Hevesi Norberth1studio.hu1 db 10.000 mAh power bank
Szabó Andráshttp://tonerforras.hu/1 db Apple iPod Shuffle 2 GB zenelejátszó
Bakó Lászlówww.bakoteam.hu1 db ingyenes szolgáltatás hosszabbítás 1 évre
Kovács Zsuzsannawww.bringangyal.hu1 db Stansson fekete Bluetooth speaker
Budai Attiladigitalkey.huaudit
Hajdu Sándorkohasteel.huaudit
Magyari ÉvaIngatlanangyal.hu audit
Bàrtfai-Renner Mónikavelovetour.huKingston 32 GB-os DataTraveler pendrive
Jáger ViktorKingston 32 GB-os DataTraveler pendrive
Péter Katakooplab.huKingston 32 GB-os DataTraveler pendrive

Még egyszer hálásan köszönjük mindenkinek, aki véleményt, visszajelzést küldött. Ennek fényében azon fogunk dolgozni, hogy kiérdemeljük mindezt.

Ezzel együtt futtattunk egy nyereményjátékot is, gazdára lelt egy sor pendrive, power bank, még egy mostanra szinte vintage, de teljesen új iPod Shuffle is, és persze néhány SEO-audit. A nyerteseket már értesítettük, a nyeremények meg is érkeztek vagy épp úton vannak.

Most már csak annyi van hátra, hogy elmondjuk, megtiszteltek azzal, hogy minket választotok, hogy hosszú távon gondoltok velünk, és hogy ilyen csodálatos véleményeket küldök vissza.

Köszönjük!

Olvasd el ezeket is:

Kommenteld meg jól:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .